Hydromassage, uden stråler og fritstående badekar til badeværelset

Denne serie af produkter er inspireret af den optimale følelse af velvære og giver unikke og meget personlige oplevelser, som føles helt ind under huden. Oplevelser som dykker ned i og genfinder glæden ved selvforkælelse.

Swirlpool® Bade

Swirlpool® spabadekar

Whirlpool-bade


Spabadekar

Fritstående badekar

Fritstående spabadekar

Swirlpool® spabadekar

Tid er en målestok for livet.
Vi har en tendens til at tælle øjeblikke i stedet for at samle på øjeblikkene og bruge disse til at forbedre vores oplevelse af tilværelsen. Vi lever for hurtigt.

Vi bliver overvældet af ting i stedet for at blive opslugt af dem. Vi kan forbedre tilværelsen og os selv ved at sætte farten ned og reflektere over nuet.

Mens vi stresser rundt, glemmer vi skønheden i detaljen – gaven ved at opleve velvære på en ny og meningsfuld måde.

ARGA®

Tid og vand har meget mere til fælles end man skulle tro – de flyder begge i harmoni i ARGA® universet, den revolutionerende Jacuzzi® oplevelse, som omdefinerer hele konceptet for personlig wellness.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

ARGA® 180

ARGA® 180 er designet af Jacuzzi® i samarbejde med Whynot Design. Takket være den rektangulære udformning kan spabadet installeres alsidigt og praktisk i ethvert rum eller badeværelse.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Serien af spabadekar

Spabadekarret er Jacuzzis® signaturspa.
Spabadekarret er den originale opfindelse, som startede hele Jacuzzi®. Spabadekarrene har en enestående robusthed, giver omgivelserne et personligt præg og passer perfekt ind alle steder. De udgør en ideel blanding af luksus og wellness.

Sharp spabadekar

Sharp er en række spabadekar, der er designet til at være ekstremt alsidige og er egnede til flere forskellige forhold i hjemmet: 2 størrelser, 3 forskellige paneltyper med flere typer belægninger og med et bredt udvalg af installationsmuligheder, som tilsammen sikrer det optimale valg og den perfekte udformning af produktet.

Sharp Whirlpool-bade

MyWay spabadekar

MyWay har 5 justerbare TargetPro™ jetstråler og 3 roterende stråler, som giver en afslappende og restituerende massage, der er særligt rettet mod dine ben og fødder for at fremme blodcirkulationen, og ligeledes mod ryggen for at sikre fuldstændig afslapning i kroppen.

MyWay Whirlpool-bade

Skylounge® spabadekar

Skylounge®, der er designet specielt til mindre rum, har plads til op til fire personer og er kendetegnet ved en blød form med høj kant: komplet med behagelige nakkestøtter. Den forhøjede bund har to dybder og PowerPro® dyser til forskellige dele af kroppen.

Skylounge® Whirlpool - bade

Fritstående spabadekar

Vores serie har modeller til badeværelser af enhver stil.
Vores serie omfatter modeller til badeværelser af enhver stil, herunder spabadekar til indbygning, som bidrager til at skabe et moderne og minimalistisk look. Du kan vælge mellem traditionelle og moderne design til både hjørnespa og fritstående spabad, så du kan skabe det perfekte look til dit badeværelse.

Ingrid

Det tidløse design på spabadekarret i midten af rummet med perfekte samlinger giver dit badeværelse et sofistikeret og luftigt udseende. Fås i to forskellige størrelser og med en blank og satineret overflade.

Ingrid - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Persea

Avokadoen har givet inspiration til navnet, og den bølgende form på dette asymmetriske ovale spabad med dobbeltsiddepladser er designet til at du kan nyde badet og en god bog, som om du sad i en lænestol. Fås i to forskellige størrelser og med en blank og satineret overflade.

Persea - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Chic

Ovalt fritstående spabadekar til moderne installationer i små rum. Fås i to forskellige størrelser.

Chic  - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Jacuzzi® Bad & Bruseserie

Denne sektion er til Bad & Bruseserien fra Jacuzzi®.
Klik her for at se produktet.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien