En sauna, en sansebruser og et tyrkisk bad på ét og samme sted.

Et nyt koncept, som er skabt i mødet mellem velvære og teknologi fra Jacuzzi®.

Vores serie af luksuriøse saunaer, dampbade og sanselige brusebade kan opfylde dine sanser og er designet til at sende brugeren i en dyb tilstand af mentalt og fysisk velvære, væk fra den travle hverdag, for at opleve en ny verden af øget afslapning og foryngelse, som vil forberede dig til den næste dag.

Sasha

Tre moduler og ti mulige kombinationer: sauna + tyrkisk bad + sansebruser på kun 8 m². En ideel størrelse til rum af alle dimensioner, den perfekte løsning til eksklusive wellnesscentre eller til fritidsfaciliteter på prestigefyldte hoteller og fitnesscentre; endda perfekt til selvforkælelse i et elegant hjem.

Tyrkisk bad

Perfekt tilpasset til omgivelserne med et omhyggeligt valg af materialer – resin og glas – og et design, som passer til de andre dele af Sasha-serien.

Tyrkisk bad

Brusebad

Takket være det berøringsfølsomme betjeningspanel kan sansebrusebadets programmer vælges med bare et strøg fra din finger og fremkalde din sanselige nydelse.

Brusebad

Naturlig varme fra massivt træ

Den naturlige varme fra massivt træ i ædle træsorter er anvendt til saunaen og rammen og er kombineret med andre kvalitetsmaterialer som stål, hærdet glas og højtrykslaminat.

Naturlig varme fra massivt træ

Sasha Mi

Et ægte wellnesscenter til hjemmet – på kun 3 kvadratmeter.

Sasha-Mi er en version med to moduler, som består af en sauna samt tyrkisk bad og sansebrusebad: det ultimative udtryk for velvære og elegance, fremstillet i træ, hærdet glas og stål.

Tyrkisk bad & sanseligt brusebad

En sky af damp renser kroppen i dybden, og wellnessbehandlingen fuldendes med det sanselige brusebad.

Tyrkisk bad & Sanselig brusebad

Sauna

Indvendigt er saunaen udelukkende fremstillet i naturligt massivt cool-touch træ, mens ydervæggene er fremstillet i højtrykslaminat.

Sauna

Sauna- & dampbadsserien fra Jacuzzi®

Denne sektion er til sauna- & dampbadsserien fra Jacuzzi®.
Klik her for at se produktet.

Sauna et Dampbad-serien fra Jacuzzi®