Udendørs spabade og spabade til dit hjem og terrasse

Spabade fra Jacuzzi® til udendørs brug er designet til at forbedre din livsstil og tilbyde dig en bedre måde at vise omsorg for dig selv og giver en fuldendt og alsidig oplevelse af velvære med andre.

Alle spabade fra Jacuzzi® er udviklet til at yde avanceret hydroterapi og omfatter en patenteret teknologi inden for jetstråler, som giver en ægte og unik spaoplevelse.

J-400™ - Spabade fra mellemstore og store

J-400™ – Spabade fra mellemstore og store

J-300™ – den nyudviklede spabadserie fra Jacuzzi®

J-300™ – den nyudviklede spabadsserie fra Jacuzzi®

Virtus- serien, dedikeret til hotelbranchen

Virtus-
serien, dedikeret til hotelbranchen

J-400™ – Spabade fra Jacuzzi® mellemstore og store

Alle spabadene i J-400™-serien er ideelle til installation indendørs eller i haven, og de giver dig en afslappende massage med avanceret hydroterapi til hele kroppen.

J-495™

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™, er et 8-personers spabad, som giver en ægte, unik og luksuriøs spaoplevelse.

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™,

J-485™

J-485™ er et luksus spabad, som skiller sig ud med sit slående ProFinish™ kabinet og giver en hydromassage, som matcher dets imponerende udseende.

J-485™ er et luksus spabad

J-435™

J-435™ spabadet har 5 forskellige muligheder for siddepladser med en fremadvendt loungeplads, som sikrer en luksuriøs hydromassage af hele kroppen samt plads til socialt samvær med dine venner og familie.

J-435™-spabadet har 5 forskellige muligheder for siddepladser

J-300™ – den nyudviklede spabadsserie fra Jacuzzi®

Større fornyelser og forbedringer i hele J-300™-serien. Serien har et mere moderne og funktionelt design samt nye jetstråler i alle modeller, som forbedrer hydromassagens virkning.

J-335™

J-335™ er et spabad til 4-5 personer, som kombinerer siddepladser med loungepladser og giver en fantastisk oplevelse med hydromassage.

J-335™ er et spabad til 4-5 personer

J-355™

J-355™ spabadet til 5-6 personer giver en fuldendt hydroterapioplevelse og er perfekt til privat afslapning eller til at blive delt med venner og familie.

J-355™-spabadet til 5-6 personer leverer

J-375™

J-375™ spabadet har et firkantet design, som danner rammen for den fuldendte wellnessoplevelse og bliver omdrejningspunktet for omgivelserne både indenfor og udenfor.

J-375™-spabadet har et firkantet design

Virtus-serien, dedikeret til hotelbranchen

De nye spabade dedikeret til hotelbranchen er det perfekte sted til at dele et øjebliks velvære, have det sjovt i fællesskab og slippe tankerne løs. Serien er inspireret af nautilus-muslingeskallen, som synes at være formet af vandet i en spiralform.

Virtus

De nye spabade dedikeret til hotelbranchen er det perfekte sted til at dele et øjebliks velvære, have det sjovt i fællesskab og slippe tankerne løs.

Virtus Spabade til haven og udendørs-installationer

Virtus Pro

Serien er inspireret af nautilus-muslingeskallen, som synes at være formet af vandet i en spiralform.

Virtus Pro -Spabade til haven og udendørs-installationer

Jacuzzi® Spabadsserie

Denne sektion er til Spabad-serien fra Jacuzzi®.
Klik her for at se produktet.

Jacuzzi® Spabad-serien