Spabadekarret er Jacuzzis® signaturspa.

Spabadekarret er Jacuzzis® signaturspa.
Spabadekarret er den originale opfindelse, som startede hele Jacuzzi®. Spabadekarrene har en enestående robusthed, giver omgivelserne et personligt præg og passer perfekt ind alle steder. De udgør en ideel blanding af luksus og wellness.

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Indendørs spabadekar

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Kapacitet

Indendørs spabadekar

Ved at integrere vores teknologi inden for hydroterapi i spabadekarrenes og spabrusekabinernes udsøgte design kan vi give dig en massageoplevelse i omgivelser, som gør en ægte forskel.

Alt dette kombineret med den perfekte vandtemperatur gør, at vores spabadekar og spabrusekabiner giver en optimal oplevelse, som samtidig får dit hjem til at føles og se fantastisk ud.

Sharp Extra

Med dets tre store siddepladser, hvoraf to er loungepladser, er Sharp Extra det ideelle spabadekar til et nyt badeværelseskoncept; en idé om et større og mere åbent rum, som er inspireret af et ønske om at dele wellness.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

MyWay 170

Læn dig tilbage og hvil dit hoved på den bløde og behagelige nakkestøtte af polyuretan-gel, og lad vandstrålerne give din krop en kraftfuld hydromassage, som får dig til at føle dig afstresset og forynget.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Aura Plus Wood

Aura Plus er et dobbelt spabadekar med stor størrelse og dybde; et elegant indretningselement, som passer til omgivelserne, hvad enten det er et badeværelse eller et andet rum i hjemmet. Det er et indbygget spabadekar, som er nemt at tilpasse harmonisk ind i hjemmets arkitektur.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Kapacitet

I løbet af en menneskealder har vi defineret menneskers måde at slappe af på, og den tid, der bruges i et af vores spabadekar eller spabrusebade er kulminationen på en banebrydende historie, en ubegrænset ambition inden for design samt et ønske om at give dig en oplevelse, som du aldrig før har haft, og som du har lyst til at nyde hver eneste dag.

Sharp-serien

Sharp er en række spabadekar, der er designet til at være ekstremt alsidige og er egnede til flere forskellige forhold i hjemmet: 2 størrelser, 3 forskellige paneltyper med flere typer belægninger og med et bredt udvalg af installationsmuligheder, som tilsammen sikrer det optimale valg og den perfekte udformning af produktet.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

MyWay-serien

MyWay har 5 justerbare TargetPro™ jetstråler og 3 roterende stråler, som giver en afslappende og restituerende massage, der er særligt rettet mod dine ben og fødder for at fremme blodcirkulationen, og ligeledes mod ryggen for at sikre fuldstændig afslapning i kroppen.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Aura-serien

Klassisk hydromassage fra Jacuzzi®. Hydromassage af ryggen med roterende mikrostråler. Overløb skjult under kanten.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Jacuzzi® Bad & Bruseserie

Denne sektion er til Bad & Bruseserien fra Jacuzzi®.
Klik her for at se produktet.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien