Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

I din have, på din terrasse eller i din rummelige stue.

Det er vigtigt at vide, hvor meget plads du har til rådighed til dit spabad, da dette er afgørende for at kunne bestemme, hvilken model du kan installere.

Din brug af spabadet er naturligvis også en faktor: Hvis du vil tilbringe tid med vennerne, er det vigtigt, at dit udendørs spabad kan tilbyde siddepladser nok, til at de kan sidde komfortabelt.

Spabade fra Jacuzzi® findes i forskellige størrelser, farver og design. Vælg den model, der passer dig, og nyd dit spabad.

Kapacitet Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.


Kapacitet

Udendørs-installationer Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

Udendørs-installationer

Kapacitet

Spabade fra Jacuzzi® omfatter et komplet sortiment til velvære. Hydromassage giver markant velvære, uanset kropsform, størrelse eller spændinger i kroppen. For at optimere spabadets hydroterapeutiske virkninger er der under designfasen lagt særlig vægt på vanddysernes placering samt den indvendige ergonomiske udformning af spabadet. Spabadene fra Jacuzzi® kommer i et bredt udvalg af innovative modeller i forskellige størrelser og med forskellig indretning og design.

2-3 Personer

Udvalget til 2-3 personer er spabade til indendørs og udendørs installation, hvor pladsen er begrænset.

Sektionen 2-3 personer er spabade til indendørs- og

4-5 Personer

Udvalget til 4-5 personer passer perfekt til haven eller i hjemmet – med ekstra plads til socialt samvær.

Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

6+ Personer

De større mål på spabadene til 6+ personer forøger glæden og nydelsen ved hydroterapi.

De større mål på spabadene til 6+ personer

Spabade til
udendørs brug

Spabade fra Jacuzzi® til udendørs brug er designet til at forbedre din livsstil og tilbyde dig en bedre måde at vise omsorg for dig selv og giver en fuldendt og alsidig oplevelse af velvære med andre.

Alle spabade fra Jacuzzi® er udviklet til at yde avanceret hydroterapi og omfatter en patenteret teknologi inden for jetstråler, som giver en ægte og unik spaoplevelse.

J-400™ – Spabade fra Jacuzzi® mellemstore og store.

Alle spabadene i J-400™-serien er ideelle til installation indendørs eller i haven, og de giver dig en afslappende massage med avanceret hydroterapi til hele kroppen.

J-400™ - Spabade fra mellemstore og store

J-300™ – den nyudviklede spabadsserie fra Jacuzzi®

Større fornyelser og forbedringer i hele J-300™-serien. Serien har et mere moderne og funktionelt design samt nye jetstråler i alle modeller, som forbedrer hydromassagens virkning.

J-300™ – den nyudviklede spabadserie fra Jacuzzi®

Virtus-serien, specielt til hotelbranchen

De nye spabade specielt udviklet til hotelbranchen udgør det perfekte sted at dele et øjebliks velvære, have det sjovt i fællesskab og slippe tankerne løs. Serien er inspireret af nautilus-muslingeskallen, som ser ud som om, den er formet af vandet i en spiralform.

Virtus-serien, dedikeret til hotelbranchen

Find dit perfekte Spabade

Har du svært ved at beslutte, hvilket Jacuzzi® Spabade, der er det rigtige for dig? Svar på nogle få, enkle spørgsmål, så vil vi hjælpe dig med at vælge dit Spabade på få minutter.

Jacuzzi® Spabad-serien  Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.