Forskellige installationstyper til forskellige siddepladser.

Spabade fra Jacuzzi® omfatter et komplet sortiment til velvære. Hydromassage giver markant velvære, uanset kropsform, størrelse eller spændinger i kroppen. For at optimere spabadets hydroterapeutiske virkninger er der under designfasen lagt særlig vægt på vanddysernes placering samt den indvendige ergonomiske udformning af spabadet. Spabadene fra Jacuzzi® kommer i et bredt udvalg af innovative modeller i forskellige størrelser og med forskellig indretning og design.

2-3 personer - small - Forskellige modeller af spabade

2-3 personer – lille

4-5 personer – mellemstort - Forskellige modeller af spabade

4-5 personer – mellemstort

6+ personer – stort - Forskellige modeller af spabade

6+ personer – stort

2-3 personer – lille

Udvalget til 2-3 personer er spabade til indendørs og udendørs installationer, hvor pladsen er begrænset.

J-315™

Det kompakte J-315™ er et spabad til 3 personer, som leverer alle de samme fordele ved hydroterapi og funktioner som de større spabade. Det mindre pladsbehov gør J-315™ til det ideelle spabad til mindre hjem eller til haver med begrænset plads.

Det kompakte J-315™-design er et spabad til 3 personer

Lodge+ S

Med siddepladser til 2 eller 3 voksne er Lodge+ S ideelt til mindre sommerhuse eller andre steder, som kræver et spabad med et mindre pladsbehov.

Med siddepladser til 2 eller 3 voksne er Lodge+ S

City™ Spa

City™ Spa tilbyder en ny dimension inden for wellness, hvor design og banebrydende teknologi forenes i en mangefacetteret sanselig oplevelse med fuldendt komfort.

City™ Spa afslører en ny dimension inden for wellness

4-5 personer – mellemstort

Udvalget til 4-5 personer passer perfekt til haven eller i hjemmet – med ekstra plads til socialt samvær.

J-335™

J-335™ er et spabad til 4-5 personer, som kombinerer siddepladser med loungepladser og giver en fantastisk oplevelse med hydromassage.

J-335™ er et spabad til 4-5 personer

J-355™

J-355™ spabadet til 5-6 personer giver en fuldendt hydroterapioplevelse og er perfekt til privat afslapning eller til at blive delt med venner og familie.

J-355™-spabadet til 5-6 personer leverer

Profile

Profile er ikke bare et spabad til wellness, men også et usædvanligt rum. Det skiller sig ud ved sin skarpe, firkantede, men alligevel bløde form, som gør det både blidt og vildt, alt efter hvordan du ønsker, at din oplevelse skal være.

Det skiller sig ud ved sin skarpe, firkantede

6+ personer – stort

De større mål på spabadene til 6+ personer forøger glæden og nydelsen ved hydroterapi.

J-495™

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™, er et 8-personers spabad, som giver en ægte, unik og luksuriøs spaoplevelse.

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™

J-375™

J-375™ spabadet har et firkantet design, som danner rammen for den fuldendte wellnessoplevelse og bliver omdrejningspunktet for omgivelserne både indenfor og udenfor.

J-375™ har et firkantet design, som danner rammen

Virtus

De nye spabade specielt udviklet til hotelbranchen udgør det perfekte sted til at dele et øjebliks velvære, have det sjovt i fællesskab og slippe tankerne løs.

Forskellige modeller af spabade

Jacuzzi® Spabadsserie

Denne sektion er til Spabad-serien fra Jacuzzi®. Klik her for at se produktet.

Jacuzzi® Spabad-serien