Welnessbranchen

Oplevelser og velvære er en stærk kombination. Jacuzzis® fremragende kvalitet, samt den velvære og de gode oplevelser dine gæster får af vores produkter, giver dine gæsters besøg en ekstra dimension.

Jacuzzis® produkter og terapeutiske behandlinger stræber mod den højeste grad af velvære og byder dine kunder på en unik oplevelse.

Når du indgår et partnerskab med Jacuzzi®, har du mulighed for at opnå nye typer kunder, øget belægningsprocent samt at komme i en anden prisklasse.

Kundecases

Professionelle Produkter

Velvære i din/dit…

Kundecases

Gennem årene har Jacuzzi® opbygget en imponerende kundeliste, spændende fra enkeltinstallationer til flere installationer på ét sted eller på flere lokationer samt delte wellnessområder. Her kan du læse om de kunder, der har valgt Jacuzzis® wellnessløsninger, samt se eksempler på vores succeser.

Udtalelser fra vores kunder

Vores kundecases giver dig konkrete oplysninger om, hvordan vores kunder har integreret Jacuzzis® produkter i deres virksomhed for at opnå vækst, og derigennem har opnået betydelige afkast på deres investeringer.

Professionelle Produkter

Professionelle produkter fra Jacuzzi® byder på wellnessløsninger, der giver dine gæster den ultimative oplevelse inden for luksus og velvære. Sortimentet af professionelle produkter er designet til intensiv brug og byder på løsninger til både enkeltinstallationer og delte wellnessområder.

Spabade

Spabade til aktører inden for wellnessbranchen byder på den perfekte kombination af velvære, socialt samvær og afslapning.

Saunaer

Eksklusive materialer, innovativt design og fremragende egenskaber tilfredsstiller alle professionelle brugeres behov.

Velvære i din/dit…

Wellnessløsninger fra Jacuzzi® kan hjælpe dit hotel, feriepark eller kurbad med at blive et feriemål med fokus på foryngelse og restituering, samt give dine gæster en enestående og mindeværdig oplevelse.
Oplev velvære i din/dit …

Kurbade

Med en investering i Jacuzzi® løsninger til dit kurbad kan du byde dine gæster på perfekt velvære samt enestående og mindeværdige oplevelser.

Hoteller

Wellnessbehandlinger med professionelle produkter fra Jacuzzi® forhøjer nydelsen ved et hotelophold og giver en enestående og mindeværdig gæsteoplevelse.

Ferieparker

Vi skræddersyr en løsning til din virksomhed, som vil give dine gæster endnu mere glæde af deres ophold samt en uforglemmelig oplevelse.